Struer Nyheder Dina Thorslund
Foto: SQ Foto/Lasse Quintus

Dina Thorslund forsvarer sin WBO Female World Super Bantamweight-titel mod den obligatoriske udfordrer April ‘Armageddon’ Adams den 22. juni i Forum Horsens.

Den danske stjerne vender tilbage til ringen efter en blodig kamp mod Alesia Graf den 19. januar i Struer Energi Park, hvor Thorslund forsvarede sin VM-titel med en enstemmig pointafgørelse trods en ubehagelig flænge over venstre øje.

Thorslund er i øjeblikket Danmarks eneste regerende verdensmester i boksning, den første siden Mikkel Kessler vandt WBA’s VM-titel i supermellemvægt i 2012. Og den kun anden kvindelige bokser i danmarkshistorien med en VM-titel.

Den 25-årige hard-hitter sætter nu sit VM-bælte på spil mod sin obligatoriske udfordrer April Adams fra Queensland, Australien, der er WBO Asia Pacific Champion. VM-boksning vender dermed tilbage til Forum Horsens for første gang siden 2007.

“Jeg glæder mig til at bokse i Horsens,” siger Thorslund. “Jeg ved, at det er en by med masser af boksningshistorie, så jeg er sikker på, at folk er klar til boksning i verdensklasse den 22. juni. Der kommer tilrejsende fans fra min hjemby Struer for at støtte mig og sammen med de lokale fans, er jeg overbevist om, at de skaber en fantastisk stemning.”

“Adams er en fysisk stærk bokser, som er i god form, og jeg tror, at det bliver en meget fysisk kamp. Hun er en hård negl, men ikke hårdere end mig. Jeg kommer til at være 100% forberedt til denne kamp, og jeg vil vise mig fra min allerbedste side foran fansene i Forum Horsens. Jeg vil vise, hvorfor jeg er verdensmester, og hvorfor Adams ikke er.”

Adams, der er ubesejret i sine seneste syv kampe, rejser til Danmark fuld af selvtillid.

“Denne kamp er en mulighed, som enhver fighter stræber efter, men som meget få får,” siger Adams. “Det har været et mål for mig, endda fra før jeg begyndte at bokse. Jeg har altid drømt om at blive verdensmester, og jeg føler mig meget privilegeret over chancen for at se målet udfolde sig nu,” siger Adams.

“Thorslund er en meget stærk bokser. Hun er den nuværende verdensmester af en grund, men jeg tror på mig selv. Jeg tror på de ofre, jeg har lavet og det hårde arbejde, jeg har lagt i min træning. Jeg skylder mit team og mine fans, der har været bag mig på denne rejse, at vinde denne kamp, og den 22. juni har VM-bæltet fået et nyt hjem.”

“Jeg bringer ‘thunder from Down Under’ og intet kan stoppe mig.”

“Vi er glade for at bringe VM-boksning tilbage til Horsens,” siger promotor Nisse Sauerland. “Den 22. juni kan fansene se frem til en spektakulær aften med en VM-kamp mellem Dina Thorslund og April Adams. Dina skal levere sit bedste for at forsvare sin titel, da Adams er en meget seriøs udfordrer, der har fortjent sin chance og vil gøre alt for at få bæltet med hjem til Australien. Ved siden af vores fantastiske hovedkamp vil vi offentlige et undercard med det bedste fra dansk boksning herunder lokale talenter fra Horsens.”

Billetter til ‘Thunder From Down Under’: Dina Thorslund vs April Adams, WBO Female World Super Bantamweight Championship er til salg nu og er tilgængelige online på www.ticketmaster.dk eller ved at ringe til 70 15 65 65.

Billetter til en tur-returbusforbindelse fra Struer til Forum Horsens, som fans kan købe sammen med deres billetter til arrangementet, er også tilgængelige på www.ticketmaster.dk.

Pressemeddelelse/Team Sauerland