Home Nyheder Struer håndbold damer fik debut i 2.division

Struer håndbold damer fik debut i 2.division

0

Søndag skulle det vise sig, om damerne fra Struer Håndbold har kastet sig ud på for dybt vand. Den sene oprykning til 2. division betød at sæsonåbneren mod Lemvig var byttet ud med en kamp mod Hornbæk.

Havde man frygtet, at Struer ville blive kørt over, så viste  godt spil i 1. halvleg, at det på ingen måde var tilfældet.

Gæsterne fra Hornbæk var godt nok i teten og spillede et højere boldtempo, men hjemmeholdet blev aldrig for alvor sat af.

Et par dårlige minutter mod slutningen af første halvleg betød, at Hornbæk bragte sig lidt unødigt langt foran. Ved pausen, var Stillingen 12-16.

I anden halvleg havde hjemmeholdet fået pusten igen, og fik kæmpet sig tilbage i kampen. Med godt fem minutter tilbage af kampen, havde hjemmeholdet reduceret til 21-22 og virkede til at have et lille overtag.

Desværre kostede et par forkerte beslutninger chancen for udligning. Hornbæk udnyttede situationen og bragte sig afgørende foran. Trods en sejr til gæsterne fra Hornbæk på 25-22 havde hjemmeholdet stor ære af kampen.

Struer Håndbold skal i aktion allerede tirsdag aften. Her gælder det en svær udekamp mod Aalborg HK.