Forside Sport Stort dansk boksetalent på programmet ved stævnet d. 26. september

Stort dansk boksetalent på programmet ved stævnet d. 26. september

Oliver Zaren (2-0, 2 KO’s), der netop har indgået en længerevarende kontakt med Team Saurland, bokser ved Dina Thorslunds VM stævne den 26. september i Struer Energi Park.

20-årige Zaren fra Roskilde, der er trænet af den femdobbelte verdensmester Mikkel Kessler, er en af de mest spændende danske boksere i de seneste år. Zaren er fire gange danmarksmester, ubesejret i sine to professionelle kampe, og debuterer som Sauerland-bokser 

Promoter Nisse Sauerland ser et enormt potentiale i sin seneste signing og mener, at Zaren allerede kan prale af at være den bedste supermellemvægter i Danmark.

Med Sauerland som sin promotor og den danske bokslegende Mikkel Kessler som træner, mener Zaren, at han har det perfekte team til at bringe sig til toppen.

 ”Jeg vil bestemt kalde det et dream team,” siger Zaren. ”Mit forhold til Mikkel er rigtig godt. Han har altid været en stor inspiration for mig. Da jeg var lille, og han var i Super Six, plejede min far at vække mig om natten, så jeg kunne se hans kampe. Han træner mig sammen med Thomas Macon, og vi har et super godt samarbejde.”

”Vi mener, at Oliver er fremtiden for dansk boksning,” siger Sauerland. ”Med Mikkel og Thomas i sit hjørne har han et trænerteam i verdensklasse, der kombineret med vores ekspertise kan bringe ham til toppen af sporten. Zaren kan gøre ligesom sin træner og blive en superstar.”

Med Sauerland som sin promotor og den danske bokslegende Mikkel Kessler som træner, mener Zaren, at han har det perfekte team til at bringe sig til toppen.

 ”Jeg vil bestemt kalde det et dream team,” siger Zaren. ”Mit forhold til Mikkel er rigtig godt. Han har altid været en stor inspiration for mig. Da jeg var lille, og han var i Super Six, plejede min far at vække mig om natten, så jeg kunne se hans kampe. Han træner mig sammen med Thomas Macon, og vi har et super godt samarbejde.”

Billetter

Billetter til stævnet hvor verdensmesteren Dina Thorslund sætter sit bælte på spil mod serberen Nina Radovanovic kan købes på Ticketmaster:
https://www.ticketmaster.dk/event/vm-kamp-dina-thorslund-vs-nina-radovanovic-billetter/486907