Forside Arrangementer Op over med billeter til æ Westerhawsfest

Op over med billeter til æ Westerhawsfest

Det tynder ud i billetterne til æ Westerhawsfest med Tørfisk og The Grandfætters i Thyholm Midtpunkt den 28. februar. Der er ikke så mange tilbage.

Den 28. februar 2020 bliver Thyholm forvandlet til en westerhaws fiskerby for en enkelt aften. Midtpunktet Thyholm byder nemlig indenfor til ”æ Westerhawsfest”. En hyggelig aften med musik fra æ Wæstjylland, humør fra æ Wæstjylland og mad fra æ Wæstjylland. Og skal du have en billet er det altså op over.

Musikken & humoren fra Wæstjylland leveres af de to Thyborøn ”boybands” Tørfisk & The Grandfætters. For bare anden gang i historien er de to bands gået med til at lave en dobbeltkoncert og hvem ved måske de indtager scenen på samme tid og giver os en oplevelse af de store?

“I Midtpunktet kan vi godt lide at lave lidt anderledes events med forskellige temaer. På Thyholm sætter stor pris på æ fywer, men æ westerhaw er jo æ så ring’ endda. Vi er sikker på vi igen kan skabe en fantastisk stemning i Midtpunktets hal med to nordvestjyske boybands, der begge er kendt for deres lune humør og folkelige musik. Vi glæder os ekstremt meget til igen at byde gæster velkommen til fest i Midtpunktets hal” siger Kristian Hedegaard, centerleder i Midtpunktet Thyholm.

Inden de to westerhawsbands indtager scenen serveres der en lækker buffet, der selvfølgelig passer til temaet. Tambohus Kro & Badehotel har nemlig sørget for en lækker fiskebuffet med mange skønne retter.

Marius og Co spiller også på festen.

Westerhawsfesten udvikler sig og har nu fået Marius Grønkjær med på plakaten. Dermed indtager endnu en Thyborøn-musiker scenen og fuldenden på denne måde en super Westerhaws aften. 
Marius vil slutte aftenen af med dejlig dansemusik, så det igen vil være muligt at svinge træbenet til en fantastisk fest i Midtpunktet.

Billetter til æ Westerhawsfest købes her