Forside Sport Ny kamp på vej til Dina Thorslund. Sandsynligvis i Struer.

Ny kamp på vej til Dina Thorslund. Sandsynligvis i Struer.

Dinas træner Thoms Madsen fortæller, at der venter en kamp efter jul. Hvem modstanderen er, den endelige dato og stedet, hvor kampen skal bokses, bliver meldt ud inden for de næste par uger, forventer han. Men siger samtidigt, at folk fra Struer ikke skal gå ret langt.

Dina Thorslund er begyndt at optrappe træningen, selvom grundtræningen har været holdt vedlige.

“Jeg kommer aldrig så langt fra kampene, at min grundform helt forsvinder. Men nu træner jeg op imod noget, så nu er det som det plejer,” siger hun mellem slagene på sandsækken. “Men imellem kampene er min hverdag ellers ligesom alle andres. Jeg er travlt optaget.”

Ikke Sarah Mahfoud

Der har været sagt og skrevet meget om en kamp mellem Dina Thorslund og Sarah Mahfoud, Danmarks ubetinget bedste kvindelige boksere. Der har nærmest været en hel budkrig igang mellem Team Saurland (Dinas promotor) og Mogens Palle, der har Mahfoud i sin stald.

“Jeg tror også, at det er lige så meget historikken fra amatørdagene, der spiller ind. Jeg vandt godt nok,” siger Dina. “Jeg vil glæde mig til at møde hende igen, så jeg kunne slå det fast. Når hun siger, at hun vil være verdensmester, så tænker jeg: Så kom dog og prøv mod mig.”

Men kampen efter jul er ikke mellem de to danske fightere.

“Efter den næste kamp, kunne jeg godt tænke mig Sarah,” smiler Dina.

Pausen for lang

Pausen efter kampen mod Adams i Horsens i juni måned her været for lang, synes Dina Thorslund.
“Jeg var stillet i udsigt, at jeg hurtigt skulle i kamp igen. Det kom jeg jo så ikke, men måtte holde formen vedlige, så jeg har ikke hverken været byen eller noget. Jeg skulle være klar, når det var,” siger hun. “Så går der et halvt år og så kunne jeg ligeså godt have trappet ned i et par måneder bagefter.”

Også træner Thomas Madsen synes, at pausen har været for lang:
“Men det er vilkårene nogen gange. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed: Der er TV, promotorer og sponsorer, der skal passes ind” siger han. “Det er ikke bare lige sådan at ringe efter en bokser.”

“De hårde kampe tager også tid at komme sig over,” siger Thomas Madsen. “Og Dina boksede de sidste 5 omgange i Horsens med en brækket hånd. Så det skulle hun også lige komme sig over.”

Dinas største kamp og folk skal ikke gå ret langt.

Kampen, der venter Dina Thorslund, bliver hendes største og sværeste kamp til dato, mener Thomas Madsen, der dog ikke vil (må) sige mere. Men på spørgsmålet om, hvorvidt Dina skal rykke op i vægt, fra Super-bantam til fjervægt, svarer han, at det vil han ikke udelukke. “Det er det, det lugter af lige nu.”

Dina Thorslund er også klar over, at jo længere, hun kommer i karrieren, jo hårdere bliver modstanden. “Men hvis vi skal nå målet, så er det sådan, det er.”

Men Thomas Madsen vil godt sige, at det ser ud til at Dinas mange trofaste fans i Struer ikke skal gå ret langt, for at se hende i ringen igen.
“Det er i hvert fald det, vi går efter,” siger han med et glimt i øjet.