Struer Nyheder Nyt plejecenter
Illustration: Arkitektfirmaet Kjaer & Richter A/S, Aarhus

Plejecentret, der bliver bygget på Peter Bangs Vej, skal have et navn, og du kan være med ved at sende dit forslag på kommunikation@struer.dk senest søndag den 17. februar.

Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget har på mødet den 8. januar udskrevet en navnekonkurrence for Struers nye plejecenter. Udvalget inviterer alle kommunens borgere til at deltage ved at komme med forslag til hvad det kommende plejecenter skal hedde.

Du kan deltage ved at sende dit forslag til kommunikation@struer.dk senest søndag den 17. februar 2019. Hvis der ligger en historie bag dit forslag, så giv den gerne i mailen.

Struer Kommune ønsker, at så mange som muligt deltager, så vær med til at sprede budskabet – og hjælp gerne dem, der gerne vil indsende et forslag, men ikke er fortrolige med at sende en mail.

Beslutningen om plejecentrets nye navn bliver herefter truffet af Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget på udvalgsmødet i begyndelsen af marts.

Grøn oase

Plejecentret bliver opført på hjørnet af Bredgade og Peter Bangs Vej og er et af de helt store byggeprojekter i Struer Kommune i disse år. Byggeriet har et budget på godt 80 mio. kroner og er tegnet af arkitektfirmaet Kjær & Richter.

Det nye plejecenter bliver anlagt med grønne arealer rundt om, som skal give beboerne inspirerende omgivelser og skabe en ny, grøn oase i byen.

Pressemeddelelse/Struer Kommune