Onsdag d. 27 februar fløj Nadja Munkholm fra Struer Amatør Bokseklub til Riga i Letland, sammen med 4 andre pige boksere fra rundt om i Danmark, for at deltage til 2nd Riga Ladies Box Cup.

Riga Ladies Box Cup, er en stor AIBA pige turnering. Det er første gang Nadja deltager i en AIBA turnering.

Torsdag d. 28/2 var der indmarch, hvor de forskellige lande gik med et skilt der repræsenterede deres land. Senere på dagen skulle Nadja ind vejes, og som noget nyt til dette stævne skulle bokserne vejes hver dag. Dette var nyt for Nadja og det havde hun aldrig har prøvet før, men det gik rigtig fint og hun holdt vægten til hver indvejning.

Fredag 1/3 var der hviledag, hvilket var fint, så var der mulighed for lige at finpudse den sidste teknik og se lidt video af de kommende modstandere, inden det gik løs lørdag.

Lørdag 2/3 boksede Nadja semifinale mod Jakubszyk Olowia fra Polen. Nadja tog styringen allerede i første omgang og fik brugt alle de slagkombinationer hun har lært, og bokser en rigtig flot kamp som Nadja vinder 5-0 og der med er videre til finalen.

Søndag d.3/3 Skulle Nadja møde, Ajona Antonenko fra Estonia i finalen. Da Nadja har set estonieren bokse semifinale, ved hun at estonieren slår hårdt og kommer med nogle voldsomme højre sving, som Nadja skal passe på ikke at blive ramt af.

Nadja får det gjort svært for estonieren at komme i gang med hendes højre sving, for hver gang hun kommer, flytter Nadja sig fra slaghånden og angriber derefter. Nadja bliver næsten ikke ramt i hele kampen. Nadja vinder dermed finalen 5-0 og dermed guld til 2nd Riga Ladies Box Cup.

Nadja er allerede tilbage i træningslokalet i Struer Amatør Bokseklub, hvor hun træner benhårdt og ser allerede frem mod nye og spændende udfordringer.