Forside Sport Møllenberg, Bank og Akbari – tre 19-årige danske boksetalenter klar til Struer...

Møllenberg, Bank og Akbari – tre 19-årige danske boksetalenter klar til Struer d. 26.

Oliver Møllenberg (5-0-1, 3 KOs), Jacob Bank (pro-debut) og Payman Akbari (1-0, 1 KO) bokser alle på undercardet til Dina Thorslunds (14-0, 6 KOs) WBO VM-forsvar mod Nina Radovanovic (14-3, 3 KOs) den 26. september i Struer Energi Park.

Oliver Møllenberg fra Gilleleje anses som et af de mest spændende nye navne i dansk boksning, han har vundet det danske mesterskab tre gange og det nordiske mesterskab en enkelt gang, før han blev professionel sidste år. Den 19-årige weltervægter, der senest var i aktion 29. februar og scorede en knockout i første omgang, møder serberen Nikola Vlajkov (6-5-1, 2 KO’s) over seks omgange i Struer.

Oliver Møllenborg klar til sin 7. professionelle kamp d. 26. september i Struer Energi Park

Fjervægteren, 19-årige Payman Akbari, bokser professionelt for anden gang i sin karriere efter at have sikret sig en drømmedebut med en KO-sejr i første omgang over Sergej Vib i sin hjemby Ringkøbing 29. februar.

Den 19-årige mellemvægter Jacob Bank fra Vejle får sin professionelle debut efter en fantastisk amatørkarriere, hvor han blev dansk mester fire gange og nordisk mester en gang på tværs af 80 amatørkampe.

Tre af Danmarks helt store talenter hos TK Promotion

Matchmaker hos TK Promotion, Thomas Madsen, glæder sig over tilføjelserne til programmet i Struer.

“Vi bringer tre af dansk boksnings helt store talenter i ringen, og vi glæder os til at føre dem frem mod titler og store kampe,” siger Madsen og tilføjer: “Vi er rigtig glade for at samarbejde med Team Sauerland og ser frem til at give vores boksere muligheden for at bokse på den store scene.”

Promotor Nisse Sauerland: “Fansene kan se frem til et spektakulært show den 26. september i Struer. Vi har en fantastisk blanding af unge og etablerede talenter. Læg dertil en fremtidig sværvægtsverdensmester i Filip Hrgović på programmet. Vi er tilbage med et brag!”

Møllenberg, Bank og Akbari slutter sig til sværvægtsstjernen Filip Hrgović og Team Sauerlands nyerhvervelse Oliver Zaren på undercardet til Dina Thorslunds WBO Female World Super Bantamweight-titelkamp mod serbiske Nina Radovanovic den 26. september i Struer Energy Park.

Billetter kan købes online via www.ticketmaster.dk