Et flot salg af t-shirts med Lydens By-logo på fronten sidste år giver penge til Ferierock i Struer med fire bands på fredag.

FERIEROCK I LYDENS BY.
Hvis du står på Østergade 16 på fredag og nyder musikken med en kold fadøl i hånden, så send en venlig tanke til de mennesker, der går rundt i en ”Lydens By”-t-shirt. En del af pengene til musikken kommer nemlig fra salget af t-shirts med det velkendte logo med Struer – Lydens By.

–  Vi har den aftale med de handlende, der ønsker at sælge lyd-t-shirts, at de giver en del af indtjeningen til Lydens By Værkstedet, og vi har valgt at øremærke pengene til at skabe aktivitet og oplevelser, fortæller Mathilde Blach Andersen, Lydens By.

Det gælder netop Ferierock i Lydens By, som løber af stablen på fredag d. 28. juni. På scenen kan man opleve de tre populære coverbands Hvide Løgne, Bon Jovi Jam og John Mogensen Jam. Inden de går på, kan publikum også nyde det lokale band The Agreement, som vandt Band Battle i foråret. Der er tale om en gratis koncert, hvor alle kan være med.

Tag Lydens By med på ferie

Det kan man blandt andet takke salget af t-shirts for. Derfor har Lydens By lavet et ekstra fremstød sammen med tre butikker frem mod fredag for at sælge så mange t-shirts som muligt inden fredag: Køb en t-shirt og få den første øl eller vand gratis ved Ferierock i Lydens By. Det er de tre lokale butikker No 19, Arthur og Emma, der sælger t-shirts og overskuddet giver de til musikarrangementet.

Som noget nyt opfordrer Lydens By-værkstedet i år Struerborgerne til at tage deres Lydens By-t-shirt med på ferie.

– Vi håber at så mange som muligt har lyst at lægge et billede af sig selv, kæresten eller børnene i ført t-shirt på Instagram, markere lokationen og så bruge hashtagget #lydenafsommer, fortæller Mathilde Blach Andersen, som også sætter præmier på højkant for de bedste billeder.

– På den måde får vi vist brandet ude i verden på en sjov måde, og så er det hele jo med til at rejse penge til den næste Ferierock i Lydens By, pointerer hun. Der kan findes mere info om konkurrencen på www.lydensby.dk/konkurrencer