TOUR_ANNONCE

Tirsdag den 30. juli 2019 præsenterer Lydens By (Struer) og f Sports Group Le Tour Revanchen 2019 og her får man muligheden for at møde rytterne fra årets Tour de France – blot to dage efter de har afsluttet verdens største, hårdeste og mest prestigefyldte cykelløb.

Jakob Fuglsang har leveret helt utrolige resultater i år og har allerede udnævnt denne sæson som sin bedste hidtil. Han har blandt andet vundet klassikeren Liège-Bastogne-Liège samt det prestigefyldte opvarmningsløb til Tour de France Critérium du Dauphiné. Aldrig har Danmark haft så stor en favorit ved Tour de France, som Jakob Fuglsang er i år, og det skal fejres, ikke blot i de franske gader under årets Tour, men også i de danske.

Le Tour Revanchen kommer til at foregå i Lydens By, Struer, tirsdag den 30. juli 2019 kl. 19. Lydens By præsenterer altså Le Tour-Revanchen, hvor op mod 15.000 tilskuere får mulighed for at komme helt tæt på de store Tour-stjerner og resten af feltet, når de ser cykelrytterne køre flere omgange i Struers gader. Det bliver tilmed eneste gang, man kan opleve Jakob Fuglsang køre i Danmark i år og det er en dag, han glæder sig til:

”Uafhængigt af mit resultat ved dette års Tour de France, har 2019 allerede været mit bedst år hidtil i min karriere. Jeg har oplevet en helt fantastisk støtte fra de danske fans og derfor glæder jeg mig også ekstra meget over, at jeg kan være med til at give noget tilbage til dem, når jeg kører mit eneste løb i Danmark ved Le tour Revanchen i Struer. Det bliver en fantastisk dag med masser af feststemning, og så sammen med nogle af mine rigtig gode kammerater og store konkurrenter, det bliver sjovt.”

De store danske til start

Danmarks største cykelstjerne, Astana-rytteren, Jakob Fuglsang; Dimension Data-rytteren, Michael Valgren; Deceuninck-Quick Step-rytteren, Michael Mørkøv; og andre danske og udenlandske tour-rytter vil stille til start sammen med danske amatørryttere. I alt stiller 50-60 ryttere til start til årets fest i Lydens By – her giver Struer Kommune alle en unik mulighed for at opleve verdens bedste ryttere og så er der gratis adgang. Det bliver en folkefest med musik, mad og drikkevarer. 

Også Struer Kommune glæder sig og er stolte over at kunne få så store ryttere til at køre i gaderne i det jyske. Borgmester i Struer Kommune, Niels Viggo Lynghøj, udtaler:

“Vi ser frem til at skabe en fest i samarbejde med hele lokalsamfundet i Struer Kommune og give tilskuerne en unik mulighed for at komme helt tæt på de store cykelstjerner, som de har fulgt i tv i ugerne inden. Vi har noget af det mest varierede cykelterræn i landet med bakker, mountainbikespor i skoven og ikke mindst vinden, hvilket ryttere i både Danmark Rundt, DM i mountainbike og Giro d’Italia før har mærket. Derfor var det oplagt for os at invitere de største cykelryttere hertil og fejre dem med en stor folkefest i gaderne i Lydens By den 30. juli.”

Pressemeddelelse/Struer Kommune