Struer Nyheder Kunstpartiet
Foto: Kunstpartiet

Kunstpartiets nye eksperimentelle projekt i 2019 har som mål at GENOPDAGE den kapacitet, som kunst kan have til at påvirke sundhed og til at nå ud til en større del af samfundet. Vi vil genopdage dette emne gennem kunstneriske ophold (Sundhedsuger) i 7 byer i Region Midtjylland, hvor vi vil køre rundt med en speciel “Kunstbulance”, hvori der vil blive opført forskellige performances. Med den vigtige tilstedeværelse af Kata Juhasz, international danser og praktiserende læge, vil der også foregå aktiviteter, aktioner, forestillinger og workshops som forebyggelse og til genopladning i hjemmet, på gader, i skoler, kontorer, teatre, museer, m.v. 

’Kunst på Opkald – Festivalen’ vil foregå i de tidligere involverede kommuner, hvor de endelige resultater bliver vist i rammerne af Europæisk Kulturregion Festival – Genopdag den med performances, forestillinger, aktioner i forskellige kvarterer i byen.

Kunstpartiet har aktiveret en særlig Kunstbulanceservice i de 7 kommuner for Kunst på Opkald-projektet og tilbyde “Kunstvitaminer” fra dør til dør i form af korte performances og forestillinger, med besøg i private hjem, hos familier, på kontorer og i ældrecentre. I tilfælde af “Kunstnødsituationer”, så bare skriv eller ring til os på 2466 7913, og vi kommer hurtigt!

Struer bliver besøgt fra 25. – 30. marts