Kirppu hjælper LoPpens uheldige kunder

0
67

Struer:

I et opslag på facebook gruppen, kaos i loppen Struer, rækker kirppu i Holstebro nu en hånd til tidligere loppe kunder. Siden 26. Februar har loppen været under likvdation og er nu indstillet til en konkurs

I et opslag på facebook gruppen har kirppu’ butikschef inviteret de uheldige kræmmere hos loppen med en kvittering på en stand en særlig gestus.

Hun skriver således i opslaget:

Hej standlejere, kræmmere og andet godtfolk i denne gruppe.

Jeg skriver da Kirppu og jeg ønsker at hjælpe LoPpens kunder godt videre, på trods af den kedelige situation mange af jer står i.

Kirppu vil gerne tilbyde kunder der havde en aktiv stand, da LoPpen gik konkurs, at de kan få 2 ugers gratis standleje* hos Kirppu Holstebro, Lundholmvej 5, 7500 Holstebro. *Vi trækker 15% i kommision. Standlejestart senest den 22/3.

Hvis du er én af de standlejere, der blev ramt af konkursen, kan du komme ind til os i Kirppu med din kvittering for din lejeperiode fra LoPpen, så hjælper vi dig med at få booket en stand, så du kan komme godt videre med et fint salg.
Har du ikke en rigtig kvittering, kan du med stor sandsynlighed få en “kvittering” i weekenden, på at du har afhentet dine varer i butikken.

Hjælp gerne med at sprede budskabet til de aktive standlejere, der endnu ikke er med i denne gruppe.

Venlige hilsner fra
Catrine Mortensen
Butikschef i Kirppu Holstebro

“En flot gestus”

-Facebook kommentar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here