Forside Arrangementer I gang igen i Struer Energi Park

I gang igen i Struer Energi Park

“I løbet af august starter foreningerne igen. Det giver liv i hallerne. Det er først og fremmest de foreninger, der bruger Energi Parken, der betyder noget for os,” siger centerchef Peder Pedersen og nævner bl. a. håndbold, svømning, gymnastik og badminton.

Da Struer Nyheder besøger Energi Centret er der liv allerede. 70 drenge og piger deltager i Puls Skolen med stor entusiasme, ser det ud til.

Coronaen

“Vi ved endnu ikke, hvad coronaen eventuelt kommer til at koste os,” siger Peder Pedersen. “Men i løbet af august vil vores regnskabsdame nok have det fulde overblik.”

“Med det program, vi har hen over efteråret, så tror og håber jeg, at vi når vores budget for 2020,” udtrykker Peder Pedersen. “Det er småting vi har måttet aflyse, men ellers har vi kunnet flytte det hele.”

Programmet for efteråret

“Jeg tror på, at det hele efterhånden bliver normalt,” mener Peder Pedersen, der dog frygter, at Struers største klassefest kan komme i fare:
“Arrangementet ligger den 3. oktober og vi mangler at få at vide, hvor grænsen for antal gæster kommer til at gå. Ved klassefesten skal der være live og glade dage. Der skal være et dansegulv og vi håber på, at der må komme 500 gæster til den tid.”

“Vi må gerne holde vores comedyshow med 500 mennesker f. eks. Det er stillesiddende, så det er tilladt.”

Peder Pedersen er meget fortrøstningsfuld i forhold til efterårets program i Struer Energi Park (Foto: Lasse Quintus/PresseFotoDanmark.dk)

Peder Pedersen fremhæver enkelte ting fra efterårets program:
“Vores internationale fællesspisning er værd at pege på. Det er amerikansk barbecue og mexicansk mad denne gang Sidste gang, hvor det var tamilsk mad, kom der over 400 mennesker.”

Desuden peger Peder Pedersen på en koncert med Moonjam i oktober:
“Du kender sangene og kan synge med, så der skal være fest og farver den aften,” siger Peder Pedersen. “Det er første gang, vi prøver at holde en egentlig koncert her, så vi håber og tror, at der vil komme rigtig mange mennesker til.”

Og så er der Vand-disco og Lan Party for børn og unge:
“Det er for alle byens børn, der skal give et lille beløb for at komme ind. I prisen er der også en slushice. Det er noget vi laver i samarbejde med Struer Ungdomsskole,” siger centerchefen. “Ungdomsskolen kommer med discoteket, så der bliver høj musik, og discokugle og røg.”

Lyset i hallen bliver dæmpet og børnene kan løbe rundt, de kan springe i vandet og høre på musikke.
“Jeg har så lejet nogle water-balls. Det er store bolde, som man kan gå på vandet i.”

“Vi har også et Lan Party på programmet:
Det er første gang, vi har det på programmet. Der dyster man i Counterstrike, Fortnight og League of Legends. Der er konkurrencer, men dem behøver man ikke at deltage i. Man kan deltage og spille som man er vant til hjemme på værelset.”

Det største spil er stadig Counterstrike. Der er præmien på 5.000 kr. Så er præmierne for de andre spil lidt mindre.
Lan Partyet er fra den 4. til den 5. december, så det er natten igennem. Skulle man blive lidt træt foran computeren, så er der mulighed for deltage i andre aktiviteter, da der vil være stillet en ekstra hal til rådighed.

“Det er et arrangement, vi laver i samarbejde med politiet. De vil være til stede om aftenen og bl.a. fortælle de unge, hvad de skal passe på med cybercrime.”

Og så bliver det jul

“Noget helt nyt er Struers største juletræsfest holder vi her i Struer Energi Park. Hele byen er inviteret,” fortæller Peder Pedersen med forventning i stemmen.
“Det vi satser på er gratis slikposer til børnene, og for et symbolsk beløb vil vi sælge gløgg og æbleskiver. Programmet er ikke helt klart endnu, men der skal selvfølgelig danses rundt om juletræet.”

Juletræsfesten foregår den 29. december og foregår i samarbejde med Struer Kirke.

Lørdag d. 21. november inviterer Struer Energi Park de voksne til Årets Julefrokost, hvor der selvfølgelig er mulighed for at købe mad og få sig en alvorlig swing-om til det hammergode orkset “Vi elsker 80’erne.”

Den 13. november er også et stort julebankospil med gevinster for 20.000 kr.

Der bydes desuden på bl.a. foredrag, comedy og loppemarked. Et varieret program for efteråret i Struer Energi Park.
De fleste af arrangementerne, kan du finde på https://struerenergiparkevents.dk, hvor der også kan købes billetter.