Humlum står sammen om kroen

Humlum:

Siden Humlum kro brændte igår er det væltet ind med hjælp til de berørte, Kenneth og Jeanette. I et facebook opslag skrevet af Mette primdal Andersen, hvori der blandt andet bliver bakket op om kroen, kan man læse den enorme støtte.


” Jeg synes det er så frygteligt hvad der er sket på kroen i dag 😭 Er jeg den eneste der har lyst til at række en hjælpende hånd ud til familien? Jeg

kender dem ikke, men ved at de jo netop havde startet deres livs drøm, og det er hjerteskærende at se det gå op i flammer. Er det ikke her det lille samfund står sammen og bakker op?
Jeg tænker at alt fra oprydning og genopbygning til et måltid mad og en tøjvask kan hjælpe. Hvad tænker i? “

Mette primdal Andersen

Da Mette cirka klokken otte igår aftes skrev dette facebook opslag, havde hun nok ikke regnet med at der var så mange i Humlum som også sad med en tanke om at støtte familien, som netop havde set deres livsværk brænde ned.

Struer Nyheder Byskilt

“Helt bestemt, jeg har også sagt til Kenneth de bare skal sige til så kommer vi og hjælper, vi må hjælpe hinanden i vores fantastiske by 👍 jeg tror der nok skal komme et opslag fra dem når der kommer lidt ro og styr på en masse ting”

Martin kledal Andersen

Det er kun et halvt år siden at det nye værtspar, Kenneth og Jeanette, overtog kroen og tiden er da også gået med at renovere den gamle kro.

Ønsker du at høre nærmere vedrørende Humlum kro, kan det ske her