Struer markerer sig igen på topboksningens Danmarkskort. Den 5. februar får boksefans nemlig en unik mulighed for at høre boksefænomenet Mikkel Kessler fortælle om sin karriere, når han gæster Folkets Hus og giver foredrag.

I 2017 har Struerboere og andre, der interesserer sig for verdensklasseboksning, kunnet opleve VM-bælter blive uddelt i Struer Energi Park. Og nu får lokale boksefans atter mulighed for at komme helt tæt på stjernerne i den hårdtslående sport. Denne gang den for mange største stjerne i dansk boksehistorie – Mikkel Kessler.

Mikkel Kessler deler boksepromotor med den lokale juniorverdensmester i boksning, Dina Thorslund. Og nu skal han altså yderligere forstærke forbindelsen mellem Struer og topboksning, når han lægger vejen forbi Limfjordsbyen og giver foredrag i Folkets Hus den 5. februar 2018 kl. 18.30 (link til billetsalg nederst i denne artikel).

”Mikkel har før givet foredrag om sin karriere i mindre, eksklusive sammenhænge, så hans besøg i Struer bliver første gang, alle bokseinteresserede kan komme helt tæt på stjernen og få et unikt indblik i, hvordan det er at stige til tops i bokseverdenen og holde sig der. Så jeg glæder mig meget til at byde Mikkel velkommen,” siger turist- og eventchef i Struer Kommune, Kim Høfler.

Ærligt indblik i op- og nedture
Kessler lader med foredraget for første gang rigtig offentligheden komme bagom rampelyset, når han fortæller om sin boksekarriere fra den spæde start og til i dag, hvor han overvejer mulighederne for et comeback. Foredraget er et åbent og ærligt indblik i hans professionelle karriere og de valg og fravalg, han undervejs har måttet tage på godt og ondt.

Undervejs kommer han ind på, hvad der er væsentligt for at præstere, og de valg og fravalg, som er en grundlæggende del af tilværelsen for eliteboksere såvel som elitesportsfolk i det hele taget.

Publikum kan glæde sig til at høre ham fortælle om motivation og viljestyrke og de drømme, der har drevet ham undervejs i karrieren og hjulpet ham til både at vinde, men også tackle udfordringer og nederlag, professionelt såvel som privat.

”Vi har en rigtig spændende begivenhed i vente i Struer, som det normalt ikke er let at komme i nærheden af. Og jeg er overbevist om, at der også er meget at hente for dem, der måske ikke lige interesserer sig for selve boksekampene, men holder af en historie om hvad det kræver af et menneske at blive eliteudøver i en af de hårdeste sportsgrene, der findes,” siger Kim Høfler.

Fakta om Mikkel Kessler
Mikkel Kessler – alias The Wiking Warrior – er en af de største og mest karismatiske sportsprofiler, Danmark har og har haft. Fem gange er Mikkel Kessler kåret som verdensmester i sin vægtklasse, super mellemvægt.

I løbet af sin karriere har han bokset i de største internationale arenaer, og med 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser har han skrevet sig ind i historien som den bedste danske bokser nogensinde. I 2006 blev han kåret som Årets danske sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund som hidtil eneste bokser.

Med mere end 340.000 følgere på Facebook er Mikkel Kessler således ikke kun af de mest populære sportsfolk i Danmark, men også en af de mest populære danske personligheder i det hele taget.