Forside Nyheder Gratis kontorplads-kampagne er en succes: Sikrer 10 iværksættere den bedste start

Gratis kontorplads-kampagne er en succes: Sikrer 10 iværksættere den bedste start

I starten af maj lancerede BusinessPark Struer en stor kampagne, hvor 10 all-inclusive kontorpladser blev tilbudt gratis til iværksættere og kommende iværksættere. Formålet var at få dem ud fra deres
hjemmearbejdspladser og få dem til at ’tage springet’. Kampagnen var en stor succes, og tiltrak 10 spirende virksomheder fra både Struer, Holstebro, Lemvig og Skive kommuner. Samtidig har det skabt synlighed og øget interesse i forhold til husets øvrige tilbud samt Struer som iværksættersted.

Fra idé til kampagne på én uge
BusinessPark Struer fik en idé, om at give 10 all-inclusive kontorpladser væk året ud til iværksættere eller kommende iværksættere. Det skulle være et springbræt for at komme ud og etablere virksomhed, skabe et relevant netværk og få skub i forretningen, alt imens kontorplads, kaffe/the, print og kopi, internet osv. var gratis. En mulighed for at få fuld fokus på idéen eller virksomheden.

Kampagnen tog hurtigt form ved hjælp af 3 virksomheder fra BusinessParken; der blev lavet video og online markedsføring, samt printannonce og bannere. Kampagnen blev annonceret i Struer, Holstebro og Lemvig på Facebook og i avisen. Hele kampagnen blev udformet på blot én uge!

Resultatet er ’lige i skabet’
Resultatet af kampagnen var 15 ansøgninger, over 25.000 visninger på Facebook, en masse visninger i
avisen, rigtig meget god omtale og 10 spirende virksomheder, som allerede er flyttet ind i huset.
Alle ansøgere har været aktuelle og relevante: ”Vi er meget tilfredse med at have fået 50 % flere ansøgere, end vi har pladser til. For det første ønskede vi ikke at sige nej til alt for mange, og for det andet, viser det også, at vi allerede har ret godt fat i denne målgruppe”! ”Samtidig har vi kunnet mærke en øget interesse i huset fra virksomheder, som er på udkig efter lukkede kontorer. Så kampagnen har faktisk skabt synlighed på huset som helhed, og det er vi selvfølgelig meget tilfredse med”.
De 10 udvalgte virksomheder fordeler sig geografisk således: 6 fra Struer, 2 fra Holstebro, 1 fra Lemvig og 1 fra Skive.

BusinessParkens helt store opgave nu
De 10 udvalgte virksomheder er allerede i gang med at flytte ind, og nu er det BusinessParkens ansvar at hjælpe dem godt i gang og godt videre med deres idéer. ”Fundamentet for deres virksomhed er nu skabt, nu skal vi vise alt det, BusinessParken kan, så vi hjælper virksomhederne bedst muligt. Og så håber vi naturligvis, at de bliver så glade for at være her, at de bliver boende, når den gratis periode slutter ved årsskiftet”. De 10 virksomheder bliver blandt andet tilbudt netværksgrupper, mentorforløb, iværksættersparring og vejledning

Pressemeddelelse fra Businesspark Struer