God start for loPpen

Struer:

 

LoPpen på gimsinglundvej 8, har efter åbningen den anden Januar, haft rygende travlt med at komme på plads. Allerede tredje Januar kunne de melde at 56 reoler var lejet ud og den 8. Januar meddelte loPpen at der var 48 personer på venteliste til at leje en reol til deres genbrugsguld.

 

 

 

LoPpen i Struer er et attraktivt sted at handle med dit guld fra dine gemmer og allerede fra åbningsdatoen 2. Januar har der været rygende travlt.

Der er godt fyldt op hos loPpen, hvor det er tilladt at sælge dit guld fra gemmerne og måske tjene en mønt eller to. Foto: Simon Toft 

Gratis reoler i Januar

Allerede den 19. December lavede loPpen i Struer en opdatering på deres facebookside at kunder i hele Januar, som åbnings-tilbud kunne leje en reol helt gratis. Det eneste man skal betale i Januar er 15 procent i kommision på alt der sælges.

 

 

 

 

Der arbejdes nu på at udvide det eksisterende og der går dagligt en rundt og laver reoler. Foto: Simon Toft

Er det godt besøgt?

 

Ifølge den flinke kvinde bed skranken, hvor du betaler, er der cirka 300 daglige kunder, men hun bekræfter os i at på åbningsdagen Onsdag den anden Januar var der vel godt omkring 400 med kræmmere og kunder.

 

 

 

Ønsker du at få de seneste nyheder fra loPpen? Kan du få dem her