Forside Sport Fortrøstningsfuld træner: Det går som det skal.

Fortrøstningsfuld træner: Det går som det skal.

Dina Thorslunds træner, Thomas Madsen, har gode fornemmelser frem mod den 26. september, hvor Dina Thorslund sætter sin VM titel på spil mod serberen Radovanovic i bokseringen i Struer Energi Park.

“Det skal nok blive en hård kamp. Radovanovic er en rutineret bokser med mange kampe bag sig,” siger Thomas Madsen. “Ud over de professionelle kampe, har hun mange amatørkampe, bl. a. fordi hun forsøger at kvalificere sig til OL.”

Nina Radovanovic har bokset 17 kampe, hvoraf hun har vundet de 14, 3 på ko, og tabt tre. Hun har bokset en del mesterskabskampe i karrieren, hvoraf hun dog har tabt to og fået én dømt uafgjort.
“At hun skal gå en vægtklasse op for at møde Dina betyder ikke meget,” siger Thomas Madsen, der nu, hvor Team Sauerland har meldt sig som arrangør af stævnet, kan koncentrere sig sig om rillen som træner.

“Vi er igang med sparringen i øjeblikket, men det er ikke nemt p.g.a. coronaen. Vi kan kun bruge danske boksere, så Dina sparrer med danske mandlige boksere,” fortæller Thomas Madsen, der knytter til, at Michael Nielsen fra Horsens netop har været på besøg.

Dina Thorslund har ikke været i ringen siden juni sidste år, hvor hun mødte April Adams i Horsens. Men det ser Thomas Madsen ikke som et stort problem:
“Formen er der. Hun er måske lidt rusten, men det får vi rettet op på med god sparring og træning.”

Team Sauerland tilbage hos Dina

Samarbejdet mellem Dina Thorslund og det tyske promotorteam Saurland ophørte egentlig i februar, da kontraktlige forhold skilte parterne. Men Saurland har været meget aktiv for at få en ren dansk kamp mellem Sarah Mahfoud og Dina Thorslund i stand, hvilket ikke er lykkedes endnu.

“Vi kom i samtale med Saurland i den forbindelse og de stod klar til at hjælpe med at få Dina Tilbage i ringen,” siger Thomas Madsen.

Men det er foreløbig kun for denne ene kamp.

Coronaen og billeterne

Coronaen og restriktionerne i forbindelse med den betyder meget i sportsverdenen for tiden. Forsamlingsforbuddet sætter en grænse for, hvor mange der må lukkes ind til stævnet den 26. september.

“Som forholdene er nu må vi kun lukke 500 tilskuere ind,” fortæller Thomas Madsen. “Men økonomien skulle være sikret alligevel.”

Billeter kan købes på https://www.ticketmaster.dk/artist/dina-thorslund-vs-nina-radovanovic-billetter/1028062

Der er stadig nogle få tilbage, men vil man sikre sig nogle billetter, skal man snart beslutte sig. Dina Thorslund har mange fans i Struer.