Fornyet håb for Humlum kro

Humlum:

I mandags brændte det indvendige af Humlum kro, kun seks måneder efter Kenneth og Jeanette Thomsen endelig overtog stedet. Hjælpen og støtten omkring hændelsen har været enorm og nu har sagen taget en ny drejning.

Meget er sket siden Humlum kro tidligt mandag morgen stod i flammer, men opbakningen omkring kroen har været stor både i lokal området, men også fra folk vis familie havde en tilknytning til Humlum og Humlum kro.

På facebook åbner parret i hvert fald op for hvor taknemmelige de er over den store opbakning der har været omkring kroen og især hvor taknemmelige de er for Humlums fællesskab, hvor de fleste skriver: “Sammen er vi stærkest”.

Plejehjemmet Rosengården

I et facebook opslag skriver Jeanette:

“Kenneth og jeg vil meget gerne have lov til at sige tusind tusind tak til jer alle sammen ❤️ det er så overvældende med alt den støtte i alle har givet. Det betyder mere for os, og vores lille familie, end i nogensinde kan forestille jer.
Vi ved stadig ingenting og kroen bliver ikke undersøgt før på mandag.
Dog skal vi, efter rigtig mange af her har tippet om dette, over på rosengården imorgen formiddag og se på muligheden for at åbne lidt op for selskaber/restaurant/mad ud af huset. Så vi hurtigst muligt kan komme igang igen indtil kroen er på benene. Vi vil opdatere jer når vi ved mere.
Igen tusind tusind tusind tak til alle i fantastiske mennesker her i Humlum”

Jeanette Thomsen, kromutter

Dermed ser det ud til at Historien endte lykkeligt, trods den hektiske situation. Struer Nyheder ønsker Humlum kro held og lykke 🙂