FBI Comedy Tour gæster Thyholm

Thyholm:

 

Fredag den 3. maj besøger tre af landets bedste og mest rutinerede komikere Midtpunktet Thyholm. Thomas Hartmann, Anders Fjeldsted & Heino Hansen står nemlig på plakaten til FBI’s comedy tourné i maj måned 2019. Med over 55 års erfaring tilsammen er det virkelige 3 af Danmarks sværvægtere inden for comedy og standup.

 

 

FBI Comedy Tour sender både foråret og efteråret en række af de bedste danske komikere på Danmarksturné. I maj byder FBI Comedy Tour på intelligent, charmerende og lårklaskende sjov underholdning i form af de tre skarpe komikere Thomas Hartmann, Anders Fjelsted og Heino Hansen.

Thomas Hartman
– Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget – men det er I jo også, ikke?

Anders Fjelsted
– Anders Fjelsted er altid aktuel. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Anders har, trods sit drengede udseende været en del af den danske comedy scene i over 20 år. Han var kun 19 år, da han i 1995 debuterede som stand-up komiker, og siden har han støt og roligt arbejdet sig til en fast plads på A-holdet.

Heino Hansen
– Heino Hansen leverer stor selvironi, minutiøs timing og en stærk levering, der får ham til at ramme plet i enhver forsamling. Heino har en forkærlighed for det akavede og tåkrummende. Han er efter sigende den eneste komiker, der er sluppet godt fra et show for Brøndby Support, og ovenpå det, er der intet arrangement, der kan knække ham.

”Vi synes faktisk det er lidt af et scoop at få 3 af DK’s bedste komikere til Thyholm på samme tid. FBI touren giver vores gæsterne en fanstatisk mulighed for at opleve 3 dygtige og forskellige komikere til en beskeden pris og stadig er det 90 minutters top underholdning” udtaler Centerleder Kristian Hedegaard.

Ønsker du at opleve de tre komikere live?

billetten fås her fra den 11. Januar 2019