Forside Sport Et boksestævne i maj, hvor Dina Thorslund forsvarer sit verdensmesterskab, godt på...

Et boksestævne i maj, hvor Dina Thorslund forsvarer sit verdensmesterskab, godt på vej.

Planerne om et stævne i Struer, som Dina Thorslund og hendes træner og manager, Thomas Madsen, selv vil arrangere tager form.

Forleden opløste Dina Thorslund og hendes promotor, Team Sauerland, deres samarbejde efter 4 år.
Samarbejdet ophørte efter nogle forhandlinger om en kontraktforlængelse, der løb ud i sandet efter en lang og hård omgang,  der betød, at Dina ikke har været i ringen i over ét halvt år.

Nu vil Dina Thorslund og hendes træner og manager Thomas Madsen selv i gang med at stable et stævne på benene i Struer engang i maj.

”Vi håber på kommunens opbakning som de har vist sig velvillige til førhen,” siger Thomas Madsen. ”Sponsorerne i Struer har også tidligere været parate til at bakke Dina op, så vi er faktisk mere optimistiske end vi har været længe.”
Både Dina og Thomas Madsen håber, at det trofaste publikum, Dina Thorslund har i Struer fortsat vil bakke deres verdensmester op. Gør de det, skal planen nok gå hjem, siger Thomas Madsen

Thomas Madsen fortæller desuden, at der i forhold til TV har været interesse fra flere sider, så det punkt er han også optimistisk.

At Dina Thorslund skulle være i fare på grund af ophævelsen af kontrakten med Sauerland afviser Thomas Madsen:
”Nu laver vi dette stævne og derefter skal Dina finde sig en ny promotor. Der har allerede været en 5 – 6 henvendelser, så det kigger vi naturligvis på,” oplyser Thomas Madsen. ” Dinas karriere får vi mere gang i fremover,” siger han.

Planen er, at Dina Thorslund skal ud i et frivilligt titelforsvar engang i maj. Thomas Madsen oplyser, at han regner med, at en modstander til Dina snart er ved at være på plads.

Thomas Madsen regner med, at der kan komme noget konkret ud om stævnet i næste uge.