Forside Nyheder Erfaren butiksmand bliver ny formand for Struer handelsstandsforening

Erfaren butiksmand bliver ny formand for Struer handelsstandsforening

Den nye bestyrelse i Struer Handelsstandsforening har konstitueret sig. Ny formand bliver Søren Blaabjerg Jepsen fra Topfashion.

Søren Blaabjerg Jepsen er en gammel kending i handelsstandsforeningens bestyrelsen. Han har nemlig tidligere været aktiv i handelsstandens bestyrelse i 7 år og siddet som formand for foreningen.

Søren Blaabjerg Jepsen driver tøjbutikkerne Topfashion i Struer og Topfashion i Lemvig sammen med hustruen Pia Blaabjerg Jepsen. I den daglige butiksdrift er det Pia, der er i front i butikkerne, mens Søren tager sig af de bagvedliggende opgaver som f.eks. administration og økonomi. Sådan har parret drivet detailforretning gennem de sidste 15 år. Søren står samtidig i spidsen for to produktionsafdelinger hos KMC i Brande. Så han er en travl mand og udnytter fint alle ugens dage.

”Jeg brænder jo for udviklingen i den lokale detailhandel, så jeg tager gerne en tørn igen. Det betyder at jeg skal være lidt vaks med kalenderen, og samtidig er den øvrige bestyrelse parat til at støtte op,” siger Søren Blaabjerg Jepsen.

Ifølge bestyrelsesmedlem Per Norman Hansen, Mr. Arthur, er Søren det helt rigtige valg:

”Vi er rigtig glade for at Søren har sagt ja til at tage stafetten. Han er en erfaren forretningsdrivende og han er ikke bange for at sige, hvad han mener. Samtidig er han kendt og respekteret bland de handlende, og det giver pondus,” siger Per Norman Hansen.

Casper Frederiksen, som har været konstitueret i rollen som formand siden januar, hvor den tidligere formand Lars Jespersgaard trak sig har ikke ønsket at fortsætte som formand men fortsætter på posten som næstformand:

”Jeg er klar til at tage del i arbejdet, men jeg har arbejdet for, at vi skulle have en ”rigtig” butiksmand som formand for handelsstandsforeningen, og det har vi fået nu,” siger casper Frederiksen.

Den øvrige bestyrelse i Struer handelsstandsforening er:

Per Normann Hansen, Mr. Arthur, Jess Zobbe, Vin & Kunst, Susanne Velsø, No. 19, Casper Frederiksen, Struer Grand Hotel og Claus Thunøe, Thiele og Marc Hviid fra Ostemesteren