Forside Sport Dina Thorslund og hendes promotor, Team Sauerland, ophæver samarbejdet.

Dina Thorslund og hendes promotor, Team Sauerland, ophæver samarbejdet.

Dina Thorslund og Team Sauerland er blevet enige om at gå hver til sit efter 4 års succesfuldt samarbejde, skriver Sauerland i en pressemedelelse.

Der har i et stykke tid været forhandlinger om en ny kontrakt mellem Sauerland og Dina Thorslund. Men det er altså strandet, så Thorslund nu står uden promotor.

“Vi har haft et langt og succesfuldt samarbejde med Dina, som har gjort hende til ungdomsverdensmester, Europa- og verdensmester,” skriver Team Sauerland i pressemeddelelsen.

Dina har været i stald hos Sauerland siden 2015 og har siden bokset med stor succes, der kronedes med et WBC verdensmesterskab i superbantamvægt i 2018, hvor hun besejrede Alicia Ashley på hjemmebanen i Struer.
Senere samme år vandt hun over Arreguin Munoz og blev dermed også verdensmester i WBO.

Team Sauerland ønsker Dina Thorslund held og lykke med fremtiden og fortæller, at der er bevaret en mulighed for at kunne arbejde sammen med Struer-bokseren i fremtiden.

Dina takker Sauerland.

“Jeg vil gerne takke alle på Team Sauerland for alt deres hårde arbejde og støtte gennem årene,” siger Dina Thorslund i pressemeddelelsen. “Selvom jeg nu går i en anden retning, forbliver jeg taknemmelig for den rolle, de har spillet for at gøre mig til verdensmester. Vi går fra hinanden på god fod, og jeg ser frem til næste kapitel i min karriere.”

Struer Nyheder har forsøgt at få en kommentar fra Dina og hendes træner og manager, men det er ikke lykkedes endnu. Men vi vil opdatere, når der foreligger nyt.