Det begynder at ligne noget

Struer:

Brian Højhus’ projekt, som er støttet af Struer kommune, begynder efterhånden at ligne det, det færdige projekt skal ligne. En kabelbane på Struer havn, som kommer til at ligge ved siden af værftet. Selve kabelbanen som det sidste bindeled i processen kommer først i næste uge, men allerede nu er de første visuelle materialer kommet på plads.

For to uger siden lovede Struer nyheder at være de første med billeder af den nye kabelbane på Struer havn i uge 13. Det kunne vi dog ikke helt leve op til at indfri 🙁 Mest fordi der ikke var noget at tage billeder af, men også fordi håndværkerne havde lidt bøvl med at få platformen, der skulle holde den pæl der skal holde kabelbanen stå på, til at flyde på vandet. Dette skyldes den hårde vind der var i uge 13.

Struer havn i uge 13. På billedet ses nogle håndværkere der med lidt besvær lykkedes at få platformen i vandet. Foto: Simon Toft

Forvirring

Ingen grund til forvirring.

På cable fun Struer’ facebookside oplyser de oven i købet at selve åbnings dagen vil være noget helt særligt! Se programmet nedenfor:

Grundet travlhed har det ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra leder af projektet; Brian Højhus, Hjerm.