Forside Nyheder Den røde lampe er tændt

Den røde lampe er tændt

Det kan ikke længere lade sig gøre at leje et sommerhus i Struer i ugerne 29 og 30, fortæller Campaya.dk, en søgemaskine for sommerhusudlejning.

Uge 29 og 30 er sommerens absolutte højsæson og udlejningen drejer sig om 139 sommerhuse i Struer kommune. Og belægningsprocenten i ugerne 29 og 30 er altså 100%.

I de efterfølgende uger er belægningsprocenten i uge 31 93,01, i uge 32 er udlejningsprocenten 63,03 og i uge 33 er den 53,15.

Efterspørgslen kunne blive større

Jesper Kamp Kruse fra Campaya.dk, der har stået for udarbejdelsen af tallene, siger at efterspørgslen er meget stor i disse uger, og han vil sige, at Struer er en af de kommuner, hvor potentialet faktisk er endnu større. Også når man kigger ud over ugerne i den absolutte højsæson.

”De fleste tyskere stopper bilen lidt syd for jeres kommune ved de store strande ud til Vesterhavet, men mange af dem søger mest af alt nærhed til vandet, så hvis I kan få skabt noget mere synlighed om jeres skønne natur og strande, er der stort potentiale til at tiltrække endnu flere turister,” siger
Jesper Kamp Kruse.

Campaya.dk samler sommerhusene fra både bureauer og private i deres søgemaskine, så den præsenterer udlejningsdata giver et godt indblik i den samlede sommerhusudlejning.