Forside Arrangementer Danmark for Målene i Struer med Jesper Theilgaard

Danmark for Målene i Struer med Jesper Theilgaard

Fredag den 20. september kl. 13-17 besøger Danmark for Målene for sjette og sidste gang Struer. Denne gang med meteorolog og klimaekspert Jesper Theilgaard under temaet ”Natur og grøn omlægning”.

Danmark for Målene sætter fredag den 20. september i Struer fokus på FN’s verdensmål nummer 13, klimaindsatsen. Arrangementet skal gøre dig klogere på, hvordan du kan være med til at bremse klimaforandringerne, og hvordan vi kan styrke vores modstandskraft mod de forandringer på klimaområdet, som ikke længere kan undgås. 

Arrangementet starter klokken 13.00 på pladsen på Østergade 16 i Struer med et spændende oplæg om klimaforandringerne ved meteorolog og klimaekspert Jesper Theilgaard. 

Store og små virksomheder samt organisationer med interesse for klimaområdet er også til stede på pladsen. Eftermiddagen igennem kan du få tips og tricks til at beskytte naturen og nedbringe dit eget CO2-udslip. Løsningen er måske mere simpel og ligefor, end du gik og troede.

Jesper Theilgaard

Født 29. oktober 1955 i Odense.
Uddannet flyvemeteorolog og forfatter til mere end 25 bøger om vejret, vejrfænomener og klimaet, som henvender sig til både børn og voksne. 

Modtog i 2007 Gyldendals faglitterære pris for bogen ”Det danske vejr”.

Var i perioden 1990 til 2018 ansat som tv-meteorolog på DR Vejret, hvorefter han kastede sig ud i at arbejde fuldtid med klimaformidling. 

Født 29. oktober 1955 i Odense. 

Danmark for Målene 

Danmark for Målene har været på turné i 48 danske byer henover sommeren for at udbrede kendskabet til FN’s verdensmål i hele Danmark. De 17 verdensmål skal sikre én bæredygtig verden for alle inden 2030.

Natur og grøn omlægning er det sjette tema i rækken. 

Læs mere om de øvrige temaer og verdensmål på https://www.danmarkformaalene.dk/ 

Pressemeddelelse/Struer kommune