Struer Nyheder Ole Tanderup Bremdal
Ole tanderup med bat og bold.

Forhåndsinteressen har været god nok, siger Ole Tanderup, der står bag initiativet. Han er træner for badminton-drengene i Bremdal Idræts Klub og vil nu også forsøge at få drenge, piger, voksne og pensionister til at tage battet og den lille hvide bold.

“Så det bliver spændende at se, hvor mange unge og hvor mange ældre, der kommer,” siger han.

Bordtennis for 60+ år er blevet meget populært rundt omkring i bordtennisklubberne, og hvis det også sker i Bremdal, så er der mulighed for, at de kan få en tid om eftermiddagen, fortæller Ole Tanderup.

Og måske på sigt også bordtennis for handicappede.
“I forbindelse med en opgave jeg skrev om idræt, så jeg handicappede spille bordtennis. Det var meget interessant.”

Idrættens ildsjæl i Bremdal

Ole Tanderup er en af ildsjælene i Bremdal. Inden han en overgang var væk fra byen, trænede drengene i fodbold i ti år.

“Da jeg så kom tilbage, var der ingen træner, så jeg tænkte, at de unge ikke skal sidde der ved skærmen. De skal ud og spille noget badminton. Så nu har jeg været badmintontræner i tre år,” fortæller han. Og at børnene kender Ole får vi et bevis for, da vi går gennem Bremdal Hallen, hvor flere af skolebørnene, der har idræt og øver sig i basket, siger “Hej, Ole”

Der er kommet flere og flere deltagere til Oles badminton, så nu ønsker han sig flere tider for ungdommen, så der ikke behøver at stå nogen og spille på sidelinjen.

Ole Tanderup sidder også med i bestyrelsen, så han kender sin klub.

Bordtennis på programmet

Der er ikke bordtennis i klubberne i Struer Kommune, så Ole Tanderup tænkte, at nu vil han forsøge. Han gik i dialog med bestyrelsen og nu bliver tanken til virkelighed.
Tirsdag den 15. januar kl 18 åbner Ole Tanderup dørene for BIK’s bordtennisafdeling.

“Bordtennis er et rigtigt sjovt spil, som mange kender, fra ungdomsklubben og fritidsordninger,” siger Ole Tanderup, der desuden har kontaktet DGI og bordtennisforbundet for at se, hvad de kunne hjælpe med.
“Der blev snakket om, at skolen kunne komme over og prøve spillet en dag. Så kunne vi måske få flere med.”

Ole Tanderup har skaffet 5 borde, hentet brugt i Randers, men i fin stand. Og klubben har 100 bolde og ti begynderbat, folk kan låne.

“Så de kan bare komme og prøve et par gange for at se, om det er noget,” siger Tanderup.

“Jeg har ikke som sådan noget håb om noget, men jeg håber da, at der kommer nogen, så jeg ikke skal stå og spille op af væggen med mig selv.”

Bordtenissen i Bremdal starter d. 15. januar. For ungdommen er det mellem kl 18 – 19. For seniorer er det fra 19 – 20.