Borbjerg snuppede sejren til sidst

Humlum arena: Siden sidste Tirsdag, hvor Herrup blev ekspederet ud af pokalturneringen, skulle drengene fra Struer/Humlum Tirsdag aften ekspedere Borbjerg ud af selvsamme turnering, men en dommerkendelse var imod “Fisker”, da han mente, at Struer/Humlum helt klart blev snydt for et straffespark i de døende sekunder.

Det var tydeligt at se Struer/Humlum mente det seriøst denne gang, vejen til Europa skulle sikres i pokalturneringen. Et af bumpene på denne vej var Borbjerg, som Tirsdag aften gæstede Humlum arena.

En intens første halvleg

Første halvleg fløjtes igang og der er fra kampens start lagt op til spænding, da hverken Struer/Humlum eller Borbjerg havde i sinde at ligge sig fladt ned på den i forvejen godt våde bane. Spillet på banen var både hårdt og spændene, da der var godt med chancer i begge ender og der blev spillet hvad englændere vil kalde: “Kick and rush”. Efter 39 hæsblæsende minutter ender bolden dog i nettet, da hjemmeholdets spiller “Sylle” stangede en ripost i nettet til stillingen 1-0 til stor tilfredshed hos de cirka 40 tilskurere der var troppet op for at føre Struer/Humlum til sejr. En sejr der nu var rykket et mål nærmere.

Pausestillingen 1-0. Foto: Simon Toft


Anden halvleg: En rodet affære

Anden halvleg var Struer/Humlum spillerne nok helst været foruden, da den ikke helt levede op til første halvlegs ellers så gode takter. Borbjerg havde måske skruet niveauet lidt i vejret, for kampen blev i hvert fald meget mere fysisk spillet end i første halvleg. Målende begyndte at vælte ind bag den ellers rutinerede keeper: “Grøn”. I den anden ende hos Lasse Sørensen begyndte der også at vælte mål ind og stillingen 3-2 til Struer/Humlum synes nok til at sikre sig endnu en lokal pokalkamp, men Borbjerg havde andre planer og med to scoringer i de sidste femten minutter hev Borbjerg det længste strå og nappede sejren for næsen af Struer/Humlum.

Slutstillingen på Humlum arena. Foto: Simon Toft

Vil du vide mere?

Følg Struer/Humlum på deres facebookside