Forside Sport Boksetræner Thomas Madsen starter som promotor

Boksetræner Thomas Madsen starter som promotor

Thomas Madsen, der her i Struer er mest kendt som træner for Dina Thorslund, har sammen med Kasper Høyer Holgersen starter promotorfirmaet TK Promotion.

“Det er noget, Kasper og jeg har talt om et stykke tid,” siger Thomas Madsen. “Og så kom muligheden her, hvor der var en anden promotor, der lukkede.”

Det er QProBoxing, der har lukket virksomheden, og dermed givet Thomas Madsen og Kasper Høyer Holgersen chancen.

Kasper Høyer Holgersen er boksetræner i Ringkøbing og har tidligere også trænet professionelle.

Første stævne

Allerede den 29. februar arrangerer TK Promotion sit første stævne i Ringkøbing. At valget er faldet på Ringkøbing skyldes, at der normalt kommer mange tilskuere til stævnerne der.

TK Promotion har foreløbig tegnet kontrakt med to professionelle boksere, Oliver Møllenberg (4-0-1) og Landry Kore (10-0-1), som begge kommer i ringen den 29. februar. Derud over kommer også Mikkel Nielsen, også kaldet Pjatrøven i kamp som den tredje professionelle bokser.
Det er meningen, at der skal 5 professionelle og 5 amatører i kamp i Ringkøbing.
“På den måde kan vi samarbejde med amatørklubberne og få hjælp og støtte der, samtidig med at vi sikre amatørerne kampe med fuld bevågenhed fra bl.a. medier,” siger Thomas Madsen.

Idéen bag

“På sigt vil vi have fem professionelle boksere i stalden, men det skal være nogle, vi ser et perspektiv i og som har forståelse for, at man ikke bliver millionær fra dag et, Vi har et økonomisk råderum, som vi skal holde os indenfor, og derfor skal bokserne også se de kontinuerlige kampe og større medietid, som muligheden for at signe med flere sponsorer,” siger Thomas Madsen.

Fokus vil være at udvikle, så bokserne kan få det bedste ud af deres talent. Grundstenen i arbejdet vil være tryghed og samarbejde, forklarer Kasper Høyer Holgersen i TK Promotion i deres udsendte pressemeddelelse.

Ekstrabladet dækker stævnerne

Thomas Madsen og Kasper Høyer Holgersen regner med at arrangere 4 stævner om året.
“Men økonomisk ville det til at begynde med slet ikke gå uden opbakningen fra Ekstrabladet,” oplyser Thomas Madsen.

Ekstrabladet Plus, der i forvejen sender Mogens Palles stævner direkte på nettet, bakker også om TK Promotions stævner. Allerede det første stævne i Ringkøbing vil blive sendt på Ekstrabladet Plus.

“Vi har et økonomisk råderum, som vi vil holde os indenfor, men vi regner med at få overskud i Ringkøbing,” siger Thomas Madsen

Koster tid

“Jeg vil stadig have mit firma med Personlig træner virksomhed. Men det vil blive droslet lidt ned,” indrømmer Thomas Madsen, der fungerer både som manager og træner for verdensmesteren Dina Thorslund.

“Så alting kommer til at handle mere om boksning fremover,” siger han.