Arrangementer og aktiviteter i efterårsferien aflyses

På grund af den stigende coronasmitte i Struer Kommune, aflyses alle kommunale arrangementer og aktiviteter i uge 42. Foreninger og selvejende kulturinstitutioner opfordres til at gøre det samme.

Coronasmitten er stadig stigende i Struer Kommune. Status søndag d. 11. oktober er, at Struer Kommune har landets højeste incidentstal (smittede pr. 100.000 indbyggere). Tidligere på ugen har det betydet, at Thyholm Skole blev lukket ned og forældre opfordret til, at deres børn minimerer social kontakt med andre, da det primært af blandt den yngre del af befolkningen, at smitten pt. spredes.

I kølvandet på det, bliver alle kommunale aktiviteter i uge 42 aflyst for at begrænse smitterisikoen. Det betyder, at arrangementer og aktiviteter på Struer Bibliotek, Struer Energi Park, Struer Museum, Struer Svømmehal aflyses eller ændres til en form, hvor det er muligt at deltage hjemmefra.

Derudover opfordrer Struer Kommune foreninger og selvejende kulturinstitutioner, der har aktiviteter eller arrangementer i uge 42, som (potentielt) samler større gruppe af personer, til at aflyse.

Pressemeddelelse/Struer Kommune