Forside Nyheder Anette Jul Mortensen fratrådt som chef for Arbejdsmarked og Borgerservice

Anette Jul Mortensen fratrådt som chef for Arbejdsmarked og Borgerservice

Struer Kommune skal finde en ny chef for to centrale driftsområder i kommunen efter centerchef Anette Jul Mortensens fratrædelse. Konstitueret centerchef er udpeget til overgangsperioden.

Anette Jul Mortensen, der har været en del af Struer Kommunes koncernledelse i tre år, først som centerchef for Infocenter og senere for Arbejdsmarked og Borgerservice, har indgået en fratrædelsesaftale med Struer Kommune. Chalotte Nedergaard Nielsen, som hidtil har været leder for Borgerservice, Ydelse og Administration, er konstitueret centerchef, indtil en ny chef er på plads.

Anette Jul Mortensen overtog ledelsen af centret i september 2018 i forbindelse med en rokade i kommunens centerstruktur, hvor Borgerservice blev lagt administrativt sammen med Center for Arbejdsmarked – i daglig tale ofte kaldet Jobcenter – mens Infocenter blev til Kultur, Fritid og Lokalområder med et øget fokus på samarbejde med lokalsamfundet.

Stor opgave forude

Det er derfor to af kommunens centrale områder for velfærd og drift med omkring 75 medarbejdere, der skal have ny leder. Center for Arbejdsmarked og Borgerservice står foran en indflytning på Peter Bangs Vej i et fælles, tværfagligt hus sammen med fire andre af kommunens traditionelle kernevelfærdsområder – Skoler og Dagtilbud, Handicap, Social og Psykiatri, Børn og Familie samt Sundhed og Omsorg.

Direktør Lotte Junker takker Anette Jul Mortensen for indsatsen for Struer Kommune, og fortæller, at rekrutteringen af en ny centerchef bliver sat i gang snarest muligt.

”Arbejdsmarked og Borgerservice er nogle af de vigtigste områder i den nære opgaveløsning overfor borgerne. Det nye hus på Peter Bangs Vej har fokus på bedre og mere sammenhængende borgerforløb og her spiller begge dele af centret en afgørende rolle. Den store opgave ser jeg frem til at løse sammen med en ny centerchef og de mange dygtige medarbejdere,” siger Lotte Junker.

/pressemeddelelse