Åbnings aften på ny cafe

Struer kommune har erfaret at flere og flere mennesker blev isoleret fra omverdenen under corona krisen, så kommunen tog et tiltag med en kørende bus der kunne samle de mennesker der følte sig alene. Det blev en succes og kommunen har nu startet en ny cafe.

15 mennesker er mødt op til den første aften med den nye cafe, hvor der både er hygge og aftensmad og bølgerne går da også højt. Denne dag står menuen på en bolle med sundt og pålæg, som også falder i god jord hos de fremmødte.

Unavngivet

I anledningen af åbnings aftenen på cafeen er der romkugler til alle de fremmødte. Det falder i go jord og stemningen stiger lige en tak op og man kunne ikke sige noget til at lydøret, som måler støj i lokalet, var slukket.

Cafeen er en sund cafe og der vil være fokus på sundhed.

Cafeen i sig selv har endnu ikke fået et navn, men med alle de kreative hjerner der var mødt op, skal de i fællesskab nok finde det bedste navn.

Via Nova danner rammen om cafeen, som er åben hver tirsdag aften klokken 16.00 til klokken 18.30 resten af året, hvor der vil være forskellige aktiviteter og arrangementer . Cafeen er åben for alle i Struer kommune.

Cafeen overholder alle restrektioner corona har givet.