onsdag, juni 3, 2020
Forside Arrangementer Åbent Hus på Struer Fri Fagskole

Åbent Hus på Struer Fri Fagskole

På en stille villavej, nærmere bestemt Vesterled 7 i Struer ligger Struer Fri Fagskole. Det er ikke en husholdningsskole – det er ikke en skole for børn der skal tabe sig – men hvad er det så?

Struer Fri Fagskole er en skole, der ynder at omtale sig selv som erhvervslivets kostskole. Her drives skole med udgangspunkt i den praktiske tilgang og med den enkelte elev som udgangspunkt. Eleverne, der går på skolen, er i aldersgruppen 16-20 år og kommer mange forskellige steder fra.

Rødder rækker langt tilbage

De frie fagskoler er en forholdsvis ny erhvervsrettet kostskoleform, som er i familie med høj- og efterskoler. Skoleformen har stærke rødder mere end 100 år tilbage i de danske håndarbejds- og husholdningsskoler og har stor viden om at forene dannelse og håndværk. Skolen i Struer blev rent faktisk etableret i 1955 som en husholdningsskole for unge kvinder. Men der er sket meget siden da. I 2015 blev Struerskolen til Struer Fri Fagskole og har haft en utrolig fremgang de sidste 4 år. 

Kom og kig

Game design – Gastronomi og Event – Care – Håndværk – Dekoration og Grafik.

På åbent Hus dagen har vi åbnet værkstederne. 

At mestre et håndværk er et godt udgangspunkt for at finde sin fremtidige uddannelsesretning og vi vil gerne have spredt budskabet om Struer Fri Fagskole til dem, der ikke har en plan om 3 år på gymnasiet klar i skuffen”. 

Derfor holder vi åbent hus den 29/9 mellem 11 og 15.00. Alle er velkomne – erhvervsfolk, potentielle elever og forældre, men også bare de, der er lidt nysgerrige på, hvad vi går og laver. 

Pressemeddelelse/Struer Fri Fagskole (Red. af redaktionen)