Forside Arrangementer 375 til international fællesspisning i Energi Parken

375 til international fællesspisning i Energi Parken

I går aftes torsdag d. 30/1, var der International Fællesspisning i Struer Energi Park. De, der havde købt billet, kunne komme og spise tamilske retter.

Struer Energi Park havde igen stillet sit store køkken til rådighed. Denne gang var det tamilerne Jegan og Eelam Mad der stod i køkkenet.

Der blev lavet mad i lange baner, for der var blevet solgt over 375 billetter til International Fællespisning.
“Jeg er simpelthen så glad, og taknemlig for den store opbakning vi har fået af Struer til det her arrangement igen. Vi har slået sidste års rekord med ca. 35 flere gæster,” fortæller Centerchef Peder Pedersen, der for anden gang står bag den internationale fællesspisning.

“Det er rigtig dejligt at der kommer så mange mennesker og smager vores mad,” fortæller Jegan, der stod i køkkenet. “Vi har lavet lækre tamilske specialiteter, som butterchicken, stegte nudler, oksekød i karry, chili chicken og mange andre tamilske retter.”
“Det har været en fantastisk aften, vi har fået meget ros for vores mad,” fortæller Jegan.

“Vi gør det her igen, og der er International Fællesspisning igen i Struer Energi Park til august. Det bliver en amerikansk barbecue aften, hvor der skal grilles,” fortæller Peder Pedersen.