15 år som kaptajn

Samfundshjælperen Betina Hamborg kan idag den sjette April sætte hak ved at hun har været bestyrer af værtshuset kommandobroen i 15 år. Selvom det er farligt at sende den yngste på holdet, er det faktisk det vi har gjort.

“At stå bag baren på et værtshus er jo ikke bare at knappe øl op. Du får så mange gode, men også dårlige historier også”

I 15 år med op og ned ture, har Betina stået bag baren på værtshuset “kommandobroen”.

Som en dagligstue

Selvom Betina står bag baren er hun overbevist om at folk der har deres gang på værtshuset synes at det er deres andet hjem.

“Da jeg fik nøglerne til stedet for 15 år siden var planen at jeg ville beholde kommandobroen’ oprindelige stil, men samtidig skabe en hjemlig atmosfære” – Fortæller Betina

Arkivfoto

Generation cafe

Betina har mærket på egen krop hvad det vil sige at miste nogen der står en nært de sidste 15 år. Dette giver for det første et stort savn, hvor dernæst at værtshuset mister en nær ven af huset. Betina fortæller ydermere at der ingen fra “generation cafe” tager på værtshus, så det er ved at være en døende race med værtshuse og tilføjer at man bestemt ikke bliver millionær på at være kaptajn på et værthus, hvor matroserne bliver færre og færre, men hun regner med også at fejre 20 år som kaptajn på kommandobroen.

Det er godt vejr og solen skinner, så helt skidt er det nok ikke for værtshuset

Tillykke til Kommandobroen